Lig en luister komt terug in 2020 en wel op donderdag 23 januari. Na 2 edities vol muziek, kleinkunst en spoken word smaakt dat naar meer. Voor de derde edite hebben we weer een mooie afwisselende mix van optredens met Raoul Michel (singer-songwriter), Lotte Kok (spoken word) en Renée Spijker (singersongwriter),met zowel een lach als een traan. Tijdens Lig en Luister kan je een speld horen vallen en genieten we van de optredens zoals ze aanvankelijk bedoeld zijn.

Nieuw op de website is ‘Shop en Steun’, hier kan je muziek- en merchandise artikelen vinden van zowel voorgaande als aanstaande optredens. De omzet hiervan gaat naar de artiesten zodat zij mooie muziek kunnen blijven maken.

Heb je vragen, suggesties of band je artiest en kom je graag spelen? Neem contact op via hallo@ligenluister.nl


0 reacties

Geef een reactie