Vorige week lagen we onder een dekentje te genieten van Raoul, Renée en Lotte. We hadden de eer om Renée’s debuutsingle die de 24e uitkwam live te horen. Binnen een week is de single maar liefst al 1000 keer gestreamed op Spotify.

Lang tijd om na te genieten is er niet, over vijf weken staat alweer de volgende ligconcert al gepland, en wel op 5 maart. Dat zal weer een prachtige avond worden met optredens van KY., Jacht en Aysia.

KY. is een rising star, zijn tweede single release startte met een uitverkocht Cinetol, live optredens bij Qmusic en 3fm en o.a. optredens bij Noorderslag. Trots dat we KY. mogen verwelkomen bij Lig en Luister in zo’n intieme setting.

Jacht is onlangs uitgebreid met een derde bandlid en drummer, Geert Bakker. Met Hannah Veldhoen en Wiebe Heetvelt zijn ze uitgerust met een volle bas, een dromerige gitaar, zwoele drums en hun vocale harmonieën vullen ze elke ruimte met hun warme sound.

Aysia, begeleid door Beryl Anne op de piano, valt onder het straatje ‘Pop-Soul’ en gaat vooral over clichés, de kleine dingen, liefde, het leven en alles wat daarbij komt kijken. Vorig jaar bracht zij twee singles uit: ‘Hold You en ‘The Italian Man.’

Wij kijken er al naar uit!

Tot 5 maart!


0 reacties

Geef een reactie