Donderdag 9 april is het de allerlaatste editie in de prachtloods van QRU. Helaas moet deze beauty plaatsmaken voor nieuwbouw maar we sluiten af in stijl. Er komen weer toffe optredens langs vanuit een breed muzikaal spectrum. Verwacht een avond met zowel humor als melancholie, met thema’s als your inner monsters maar ook badschuim en netwerkborrels. Instrumenten van harp tot piano, van electronisch en alternatieve pop met klassieke en filmische invloeden maar muzikale Spoken Word met knipoog.

Als kers op de taart gooit Out of Skin ook nog zijn EP de wereld in. Het dak gaat er letterlijk af bij QRU, dus mis deze avond niet:

‘Meet Your Inner Monsters’ is de EP die Out Of Skin bij Lig en Luister #5 de wereld in gooit! De driekoppige band wil het hele spectrum van het menselijke zijn een stem geven. Innemend en ruimtevullend. Elektronische klanken gaan de confrontatie aan met het eindeloze landschap van harp en gitaar geleid door de vertrouwde zangstem die laat zien waar de wegen naar leiden. De nummers van Out Of Skin gaan over de innerlijke monsters die wij allemaal in ons hebben. Deze staan op de EP, opgenomen met producer Simon Akkermans (Binkbeats, Jo Goes Hunting).

”…Wouter, Maartje en Michiel zijn de drie muzikanten die Out Of Skin vormen en met hun muziek een andere realiteit weten te scheppen. Het is net alsof je even om de hoek mag kijken in een andere wereld…” – The Daily Indie.

Zien we je op 9 april?

Categorieën: Post

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoi!