We mogen weer, we snakken naar live muziek, live contact, interactie tussen artiest en publiek. Die magie krijg je toch echt alleen live. In de afgelopen tijd kwam niet alleen Corona om de hoek kijken, ook raakte QRU haar stek kwijt op het Cruqiuseiland en daarmee ook onze vaste locatie voor onze Lig en Luister-reeks.

Nieuwe locatie
Dat maakt een mens creatief. Samen met Max Poolman en Collect the Label gaan we 27 en 28 juni een pilot draaien. 4 tijdslots van een uur met maximaal 8 personen in de fraaie winkel van Collect the Label. Zo geniet je niet alleen van mooie tunes maar kan je je ook vergapen aan de wearble works of art gemaakt door verschillende designers.

Intiem 2.0.
Hoe intiem wil je het hebben, een uur lang spelen 3 getalenteerde artiesten bijna alleen voor jou. Met Maddy Morreah, Mitch Julius en Max Poolman kunnen we ons hart ophalen aan mix van stijlen als Folk, Jazz, Funk en Soul.

Virusproof
Vanwege de maatregelen is het belangrijk dat we ten alle tijden 1,5 meter afstand van elkaar houden en van de artiesten. We hebben daar verschillende voorzorgsmaatregelen voor getroffen die we allemaal inmiddels wel kennen (looproutes, wachtplekken etc.). Let ook goed op voor welk tijdslot je een kaartje koopt en nog belangrijker dan anders kom op tijd. Voor deze editie hoef je zelf niks mee te nemen.

We hebben er zo ontzettend veel zin in! Een lange zomeravond, onverwachte grooves en warme vibes, ben je er weer bij?

Categorieën: Post

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoi!