Lieve lieve mensen, jullie hebben net als wij Live Muziek zoooo gemist. Binnen 2 dagen zijn de Live Sessies op zaterdag 27 & zondag 28 juni uitverkocht. Dank jullie wel voor jullie support aan de muzikanten, de opbrengsten van de sessies gaat volledig naar de artiesten.

Spotify
We moeten alleen nog eventjes wachten tot het zover is, tot die tijd, luister alvast naar dit lekkere Spotify lijstje starring de artiesten van de Live Sessies: Max Poolman, Maddy Morreah & Mitch Julius. Perfect voor een Lazy Sunday, lange zomeravonden en een opkikker wanneer het pijpestelen regent.

Uitverkocht
Vanwege de corona maatregelen is er beperkt plek en zijn de live sessies helaas uitverkocht. Wil je dat in de toekomst voorkomen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, we houden je op de hoogte van nieuwe data van een events, line-up, nieuwe releases en interviews met artiesten.Categorieën: Post

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoi!