Wat is Lig en Luister?
Lig en Luister is een maandelijks terugkerend cultureel event bestaande uit 3 optredens van +/- 25 minuten. We staan open voor verschillende (muziek)genres en disciplines, denk aan muzikanten, spoken word en kleinkunst artiesten bijvoorbeeld. Je ontdekt nieuwe muziek terwijl je ligt op een bed van kussentjes, deken en kleedjes. Kortom we laten de boel de boel en laten ons verrassen.

Wat moet ik meenemen?
We hebben als Lig en Luister inmiddels heel wat kleedjes, dekens bij elkaar verzameld en zelf in elkaar geknutseld MAAR neem zeker zelf ook je fijnste matje, Fatboy, kussen (of verras ons) zo ben je verzekerd van heerlijk comfortabel plekje.

Waar wordt het gehouden?
De Live muziek sessies vinden plaats op de nieuwe locatie van QRU op de Spaklerweg 1D (Omval) onder het spoor in Amsterdam Oost. Een mega toffe creatieve plek.

Hoeveel kost het?
Het kaartje kost 12,50. We hebben de prijzen verhoogd tov 2019, dit heeft te maken dat op de nieuwe locatie minder bezoekers kunnen komen (wel nog intiemer) maar wij wel de artiesten een mooie gage willen bieden.

Wanneer is de volgende Lig en Luister?
We got a date! Blok donderdag 9 juni in je agenda!

Ik ben artiest en wil graag optreden, hoe meld ik me aan?
Wat leuk dat je interesse hebt om op te treden bij lig en Luister, je kan ons altijd mailen op hallo@ligenluister.nl, stuur je bio en link naar je muziek/werk.