Wat is Lig en Luister?
Lig en Luister is een maandelijks terugkerend cultureel event bestaande uit 3 optredens van +/- 25 minuten. We staan open voor verschillende (muziek)genres en disciplines, denk aan muzikanten, spoken word en kleinkunst artiesten bijvoorbeeld. Je ontdekt nieuwe muziek terwijl je ligt op een bed van kussentjes, deken en kleedjes. Kortom we laten de boel de boel en laten ons verrassen.

Wat moet ik meenemen?
Goede vraag, we hebben als Lig en Luister inmiddels heel wat kleedjes, dekens bij elkaar verzameld en zelf in elkaar geknutseld MAAR neem zeker zelf ook je fijnste matje, Fatboy, kussen (of verras ons) zo ben je verzekerd van heerlijk comfortabel plekje en voorkom je een houten kont.

Waar wordt het gehouden?
Wij hielden onze reeks tot nu toe in de prachtige loods bij QRU op het Cruqiuseiland in Amsterdam Oost. Zoals sommigen misschien wel weten, heeft deze locatie helaas plaats moeten maken voor nieuwbouw. QRU is bezig met een nieuwe plek maar mede door de Corona maatregelen is de zoektocht naar een nieuwe locatie lastig. We houden jullie op de hoogte.

Hoeveel kost het?
Het reguliere kaartje kost 10 euro, Een Early Bird ticket is 8 euro.

Wanneer is de volgende Lig en Luister?
Dat is nog onduidelijk, door het Corona virus zijn alle evenementen tot nader bericht gecancelled. We houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zodra het kan, mogelijk in aangepaste vorm, laten we je het direct weten.

Kan Lig en Luister ook op/in mijn locatie/ stad?
Ja, dat kan. Wanneer de regelgeving dat weer toelaat. We hebben al huiskamerconcerten gehouden bij mensen thuis maar denk bijvoorbeeld ook aan horecagelegenheden. Wil je hierover meer informatie ontvangen mail dan naar hallo@ligenluister.nl.

Ik ben artiest en wil graag optreden, hoe meld ik me aan?
Wat leuk dat je interesse hebt om op te treden bij lig en Luister, je kan ons altijd mailen op hallo@ligenluister.nl, stuur je bio en link naar je muziek/werk. We komen altijd bij je terug binnen 2 werkdagen met een reactie.

Ik heb een kaartje gekocht maar ik kan toch niet komen, wat nu? 
Neem contact op via hallo@ligenluister.nl en we kunnen je een tegoedbon voor een andere datum aanbieden.

× Hoi!