Raoul Michel

Verwacht teksten waarin hij geen blad voor de mond neemt, waar gevoel en eerlijkheid centraal staan, die raken en aan het denken zetten. Liedjes over niet krijgen wat je wilt, voor harde feiten komen te staan en genieten van het moment, omdat je nooit weet of het ooit nog terug komt. Met flink dosis humor, dat ook.

Raoul Michel wil een stempel achterlaten met zijn muziek en de droom van zijn vader waarmaken. “Het is tijd voor de sprong in het diepe” zegt Raoul over zijn debuut-EP. “Ik zoek nu weer de onzekerheid op. Buiten je comfortzone ligt de plek waar je groeit. Ik heb lang genoeg gewacht.”

Bron: https://raoulmichel.com/

Lotte Kok

Spoken Word komt terug naar Lig & Luister. Deze kunstvorm, ‘de woorden van het papier halen en tot leven brengen’ is bezig aan een opmars in Nederland met veelal jonge performers. Met Lotte Kok (1996) halen we een aanstormend literair talent binnen. Ze won al de Kunstbende Taal als spoken-wordartiest en werd door Hebban uitgeroepen tot een van de grote talenten van haar generatie. Naast optreden als spoken-wordartiest schreef ze haar debuut roman ‘Skydancer’. Voor 3FM Tussenuur gaf ze onderstaand optreden. Dit moet je zien!

Renée Spijker

Renée Spijker is een 20 jarige singer-songwriter, met een eigen stijl schrijft ze catchy songs, die over alledaagse dingen gaan. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en maakt gebruik van een loopstation. Twee jaar geleden trok ze de stoute schoenen aan en belde 3FM of ze mocht optreden. Geen slechte zet, kijk hieronder hoe dat afliep…

“Holyshit! Dan ben je dus 18, bel je in een dolle bui naar de radio en vraag je in de uitzending of je een langs mag komen EN DAN DOE JE DIT! Renée Spijker onthou die naam! #wauwwauwwauw #3FM” (Rob Janssen, DJ 3FM)

Facebook
Instagram